RUBIX-Group NL Sponsor van VVV Venlo

Geplaatst: 01-11-2018

    

PERSBERICHT VVV VENLO

Twee nieuwe hoofdsponsors eSports

donderdag 1 november 2018

De eSporters van VVV-Venlo, Nick en Sandro Cooiman, krijgen twee nieuwe hoofdsponsors. Met trots kunnen we Mifa en RUBIX presenteren. Hun namen zullen vanaf heden op de mouwen van onze eSporters staan. Mifa en RUBIX slaan de handen in elkaar en gaan er samen voor zorgen dat onze eSports naar een hoger niveau gaat. Dit zal niet alleen gebeuren door hun naam te verbinden aan de activiteiten van de broers Cooiman, ook zullen er verschillende activaties in de regio uitgerold gaan worden.

“Met RUBIX en Mifa presenteren we twee nieuwe hoofdsponsors. Deze geven ons de mogelijkheid om ook onze doelen op het gebied van eSports te realiseren. Enerzijds willen wij onze eSports spelers Sandro en Nick Cooiman zo goed mogelijk ondersteunen zodat ze optimaal kunnen presteren. Anderzijds willen we supporters op deze manier aan VVV-Venlo verbinden. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat twee sterke merken en mooie bedrijven uit de regio zich op deze wijze verbinden aan de club”, aldus Algemeen Directeur Marco Bogers.

Over Mifa
Mifa is specialist in het ontwikkelen en produceren van aluminium extrusie profielen. Samen met 325 collega’s produceert het bedrijf compleet afgewerkte precisie producten met maattoleranties vanaf ongeveer 0,02 mm. Door deze nauwkeurigheid kunnen ontwerpers van bedrijven uit heel Europa het optimale product realiseren om de wereld iedere dag schoner, gezonder of mobieler te maken. Mifa werkt voor vele verschillende internationale klanten, waaronder Porsche, Tesla, Airbus en Boeing.

Over RUBIX-Group
RUBIX-Group is het merk van BT Brammer B.V. en timmert aan de weg met een uniek aanbod, versterkt door schaalvergroting en een innovatieve aanpak. RUBIX haar sterke vestiging netwerk met 8000 medewerkers in Europa bezit technische kennis en een diepgaand begrip van industrie-, reparatie-,  productieklanten. De levering van industriële producten en Up-Time services voor de industriële klanten levert kostenbesparingen, betere Up-Time, duurzaamheid en optimale beschikbaarheid met correcte levertijden.

Naast Mifa en RUBIX zal ook hoofdsponsor Seacon Logistics uiteraard verbonden zijn als official eSupplier.

Download HIER het persbericht

« Nieuws overzicht