Borduren en bedrukken

Binnen onze professionele borduur- en bedrukstudio voorzien wij uw bedrijfs- en veiligheidskleding van borduringen en bedrukkingen. Door jarenlange ervaring en de inzet van professioneel en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om van ieder kledingstuk iets unieks en persoonlijks te maken.

In overleg met u bepalen we samen hoe uw kleding eruit komt te zien: van een standaard bedrukking tot het ontwerpen van een unieke kledinglijn voor een duidelijke corporate identity.
Wij kunnen door het aanbrengen van naamlabels of nummers aan de kledingstukken uw bedrijf personaliseren. Hierdoor zal de kleding minder snel kwijt raken of worden verwisseld.
Ook voor het drukken van EHBO of BHV logo’s bent u bij onze “Borduurstudio” aan het juiste adres.

Wij beschikken over een geavanceerde 6-kops borduurmachine die probleemloos uw bedrijfslogo of tekst op de kleding borduurt. Heeft u liever een “Transfer of seallogo” op uw bedrijfskleding dan kan onze sealafdeling deze snel en correct aanbrengen op uw kleding.

Door deze service in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij een uitstekende kwaliteit, prijs en levertijd garanderen.

Belastingvoordeel
Naast het personaliseren van bedrijfskleding, is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van uw naam te voorzien. Om in aanmerking te komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo. De minimale grootte is 70 cm². Ook hier helpen wij u graag verder mee.